Spoednummer

070 - 200 20 24

Bereikbaarheid

24/7 Support

Snel op locatie

binnen heel Nederland

Wie zijn wij

Autosleutelkaart

Autosleutelkaart is een vrij nieuw bedrijf dat ervoor zorgt dat jij weer zorgeloos in je auto kunt stappen. Wij begrijpen hoe vervelend het is wanneer je voor een dichte deur komt te staan bij je eigen auto, waarbij je nieuwe auto misschien ook nog eens in een donkere parkeergarage of op een dure parkeerplek staat. Daarnaast sta je ook nog eens in de regen en heb je een afspraak waarvoor je absoluut niet te laat mag komen. Uiteraard wil je zo snel mogelijk uit deze situatie komen. Daarom sta jij als klant bij ons centraal en bieden wij fantastische klantenservice.

Snel en schadeloos

Omdat je het liefst zo snel mogelijk weer je auto in wil om al deze ongemakken te voorkomen, komt Autosleutelkaart meteen naar jouw locatie in heel Nederland. Binnen 60 minuten is er een specialist aanwezig om je te helpen. Of dit nu ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of ’s nachts is, op een doordeweekse dag of in het weekend, Autosleutelkaart staat altijd klaar om je te helpen. Zo ben je sneller geholpen dan wanneer je een lokale dealer om hulp vraagt.

Naast het feit dat we altijd voor je klaar staan, zelfs midden in de nacht en binnen 60 minuten bij je zijn, profiteer je van allerlei andere voordelen wanneer je Autosleutelkaart inschakelt. Omdat autorijden voor Nederlanders in het algemeen heel gewoon en toch noodzakelijk is, geniet je bij ons van een relatief lage prijs. Bovendien kun je gewoon pinnen bij de monteur, nog een zorg minder voor jou. Je hebt het immers al genoeg problemen aan je hoofd en daar hebben wij alle begrip voor.