Spoednummer

070 - 200 20 24

Bereikbaarheid

24/7 Support

Snel op locatie

binnen heel Nederland

Automerken

Onze werkwijze

De autosleutels van vroeger werkten altijd, tenzij deze per ongeluk brak, bijvoorbeeld. Hoewel we de nieuwe autosleutels voorzien van een zender al de normaalste zaak van de wereld vinden, kan het natuurlijk gebeuren dat deze het een keer begeeft. Omdat wij goed begrijpen hoe vervelend dit is, bieden wij van Autosleutelkaart jou de helpende hand, zodat je snel weer op weg kunt. Op deze manier hoef je ook niet bang te zijn dat je gloednieuwe auto weggesleept wordt, of dat je continu parkeergeld moet betalen. Daarnaast biedt het inschakelen van Autosleutelkaart nog meer voordelen in deze nare situatie.

Natuurlijk maak jij je ook zorgen over schade aan je auto. Als je het openmaken of openbreken van je auto zelf doet of aan een amateur over laat, is het ook goed mogelijk dat je auto flinke schade oploopt. Ook daarom is het verstandig om Autosleutelkaart in te schakelen voor het openmaken van je auto. Zo wordt je auto schadeloos geopend en bovendien heb je geen sleutel nodig om de auto vervolgens te starten.

Wij zijn jouw Autospecialist

Mocht je toch meteen een nieuwe sleutel willen aanschaffen zodat je ook in de toekomst weer zorgeloos je auto kunt starten, dan kun je bij Autosleutelkaart terecht. In tegenstelling tot de lokale dealer hebben wij altijd alle type auto sleutels op voorraad. Deze zijn ook nog eens bij ons verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Zo heb je per direct weer een werkende sleutel en gaat je dit geen tweede keer gebeuren. Daarnaast kun je snel en simpel een nieuwe of extra sleutel voor je auto aanschaffen, zodat je auto je niet nog een keer in de koud laat staan. De specialisten van Autosleutelkaart programmeren snel en deskundig een nieuwe sleutel voor je, ongeacht welk type sleutel er voor jouw auto nodig is.

De Keycards

 • Mercedes-Benz

  Bestel hier uw auto sleutels

  Klik Hier!
 • Skoda

  Bestel hier uw auto sleutels

  Klik Hier!
 • Volkswagen

  Bestel hier uw auto sleutels

  Klik Hier!
 • Citroën

  Bestel hier uw auto sleutels

  Klik Hier!
 • Peugeot

  Bestel hier uw auto sleutels

  Klik Hier!

Wat is een transpondersleutel?

Dit is een sleutel waar zich een transponder (chip) bevind. Deze transponder geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor waardoor de auto kan worden gestart.

Een transpondersleutel bevat een stukje elektronica, dat in de kop van de sleutel zit met hierin opgeslagen een reeks van cijfers. In het motormanagement van de auto zit ook een transpondercode. Als alles goed is gekopieerd komen beide codes overeen en kunt u de auto starten, blijken beide codes niet met elkaar te kloppen dan draait de motor wel rond tijdens het starten maar zal deze niet aanslaan omdat de benzine toevoer wordt geblokkeerd.

Veel automerken hebben vanaf bouwjaar 95 standaard een startonderbreker ingebouwd. Dit als extra beveiliging, tegen diefstal van de auto.

Wij werken met geavanceerd apparatuur die bestaande code van uw sleutel kan uitlezen en kan kopiëren naar uw nieuwe sleutel.

Een transponder stuurt een gecodeerd signaal naar het slot in de auto. In tegenstelling tot wat vele mensen denken bent u hierdoor niet gebonden aan uw merkdealer om een sleutel bij te laten maken.