Spoednummer
Bereikbaarheid

24/7 Support

Snel op locatie

binnen heel Nederland

Uw autodeur snel en schadevrij weer op?

Autosleutelkaart is een jong bedrijf met vestigingen in de Randstad, Utrecht en in het zuiden van het land. Wij zijn gespecialiseerd in het met spoed openen van autodeuren van alle automerken en elk type. Als u uw autosleutels bent verloren, in de afgesloten auto heeft laten liggen of bent vergeten dan belt u ons 085 – 760 73 93 en wij openen binnen enkele minuten uw autodeur en helpen u weer snel op weg.

Bel 085 – 760 73 93

Wij werken met onze mobiele servicewagens door heel Nederland. Of dit nu ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of zelfs ’s nachts is, op een doordeweekse dag of in het weekend, Autosleutelkaart staat altijd klaar en we komen direct naar u toe. Ook als uw eigen pechhulp u niet kunt helpen, kunt u ons alsnog bellen, want wij helpen u altijd binnen en bent u daarbij sneller geholpen en ook nog eens een stuk voordeliger uit dan wanneer u een lokale dealer of garage om hulp vraagt.

Hoe gaan wij te werk.

  • Zijn uw autosleutels kwijt of liggen die in uw afgesloten auto?
  • Is uw autodeur gesloten en kunt u er niet in?
  • Bel dan 085 – 760 73 93 en u wordt direct geholpen.
  • Wij rijden direct naar u toe en zijn binnen 30 minuten bij u
  • Uw auto wordt ter plaatse volledig schadevrij door ons geopend.
  • U hoeft dus niet met uw auto naar de garage. Dat kan u honderden euro’s sleepkosten schelen.
  • de kosten voor het openen van uw autodeur bedragen vanaf €75,-, afhankelijk van automerk en type en tijdstip van de dag dat u ons nodig heeft. Daarmee zijn wij ruimschoots goedkoper dan uw dealer of garagebedrijf..
  • U betaalt direct bij de monteur (contant of per pin).
  • Bel 085 – 760 73 93 en u ontvangt telefonisch een prijsopgave.

Bel 085 – 760 73 93 en wij zijn binnen 30 minuten bij u openen ter plaatse schadevrij uw autodeur.

De autosleutelkaart

Naast het met spoed op locatie open van autodeuren, leveren wij ook autosleutels voor veel typen Renault (keycard), Volkswagen, Seat, Skoda en Mercedes (Smartkeys).  Deze zijn bij ons ook nog eens verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Wij programmeren uw nieuwe keycard of smartkey ter plekke zodat u direct weer een werkende autosleutel heeft en weer op weg kunt. We hebben een aantrekkelijke aanbieding om in een keer twee keycards bij ons te kopen. Bel voor deze aanbieding 085 – 760 73 93

Contact

Autosleutelkaart
085 – 760 73 93
24/7, 365 dagen per jaar