Autodeur openen

AUTOSLEUTELKAART

Uw autodeur snel & schadevrij weer open

De experts van Autosleutelkaart openen uw autodeur binnen no time en dat doen ze ook nog eens schadevrij! Ongeacht het merk, type of bouwjaar van uw auto, onze ervaren medewerkers geven u snel weer toegang tot uw auto! We zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en delen van Utrecht en Brabant.

Als u geen toegang meer heeft tot uw auto en de spullen die daarin liggen, dan is dat al vervelend genoeg. Of u uw sleutels nu bent verloren, vergeten, of ze in de auto heeft achtergelaten, bel 085-760 73 93 en wij geven u snel en vakkundig weer toegang tot uw auto! Zo kunt u snel weer verder met wat echt belangrijk is!

ONZE MANIER VAN WERKEN

Ruimschoots Goedkoper dan Dealer of Garage

Autosleutelkaart komt meteen naar uw locatie in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en delen van Utrecht en Brabant. Binnen 60 minuten is er een specialist aanwezig om u te helpen. Dit kan op elk tijdstip van de dag, 's nachts en overdag! Zo bent u sneller geholpen dan wanneer u een lokale dealer om hulp vraagt.

01.
U belt ons op 085 – 760 73 93 en u wordt direct geholpen.

Wij zorgen ervoor dat we binnen 60 minuten aanwezig zijn, ook midden in de nacht!

02.
Uw auto wordt ter plaatse volledig schadevrij geopend

U hoeft dus niet met uw auto naar de garage. Dat kan u honderden euro’s sleepkosten schelen

03.
U betaalt direct bij de monteur (contant of per pin).

Het openen van uw autodeur kost: v.a. €75,-, afhankelijk van automerk, type en tijdstip van de dag

MET SPOED OF ZONDER SPOED

De autosleutelkaart

Naast het met spoed op locatie open van autodeuren, leveren wij ook autosleutels voor veel typen Renault (sleutelkaarten), Volkswagen, Seat, Skoda en Mercedes (Smartkeys).  Deze zijn bij ons ook nog eens verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Wij programmeren uw nieuwe sleutelkaart of autosleutel ter plekke zodat u direct weer een werkende autosleutel heeft en weer op weg kunt. We hebben een aantrekkelijke aanbieding om in een keer twee autosleutels bij ons te kopen. Bel voor deze aanbieding 085 – 760 73 93

Altijd & Overal bereikbaar. Waar en wanneer het u uitkomt. U wordt direct geholpen!